Librería La Ploma BALLAR AMB EL SILENCI

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

BALLAR AMB EL SILENCI
Título:
BALLAR AMB EL SILENCI
Subtítulo:
Autor:
CAMPRUBÍ, ROSANNA
Editorial:
PLATAFORMA
Materia
Autoayuda
ISBN:
978-84-18285-67-7
Páginas:
128
Disponibilidad:
Consultar disponibilidad
Idioma:
Castellano
16,00 €

Sinopsis

En aquest llibre l’autora ens explica, amb franquesa i sinceritat, la seva lluita des de ben petita per ser i viure com qualsevol altra persona, malgrat patir una minusvalia auditiva severa. Assumint aquesta circumstància, no s’ha resignat mai a deixar de fer allò que volia i, sobreposant-se a l’adversitat, ens ensenya que amb esforç, sacrifici i voluntat de superació tothom pot aconseguir allò que es proposa.
Un dels aspectes que fan ben singular la seva experiència vital és que tot aquest treball l’ha realitzat dins d’una disciplina esportiva on, a priori, la música i, per tant, l’oïda n’és un element indispensable i consubstancial: el ball de saló.
Ella vol compartir amb el lector la seva trajectòria, reflexionant sobre els diversos obstacles que ha hagut de superar per arribar a l’èxit esportiu i, doncs, personal. I ho fa amb voluntat de demostrar que qualsevol de nosaltres som més forts del que ens pensem i podem arribar, amb constància i esperit positiu, a aconseguir els nostres propis reptes i objectius.