Librería La Ploma DINOU VINT. PREMI DE NOVEL·LA CURTA JUST M. CASERO 2020

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

DINOU VINT
Título:
DINOU VINT. PREMI DE NOVEL·LA CURTA JUST M. CASERO 2020
Subtítulo:
Autor:
HELENA CARRERAS
Editorial:
EDITORIAL EMPURIES
Año de edición:
2021
Materia
Novela en catalán
ISBN:
978-84-17879-68-6
Páginas:
168
Disponibilidad:
Consultar disponibilidad
Idioma:
Castellano
15,00 €

Sinopsis

Durant el curs dinou vint, l’adolescent Cuba i la seva mare Diana senten la necessitat de redactar unes notes íntimes i espontànies per situar-se en un present que les supera. Són una adolescent i una dona que topen i alhora s’emmirallen, en un temps de crisi col·lectiva i de desconcert personal. Les vivències d’un procés polític cada cop més desesperançat, el temporal que arrasa la costa on viuen, la pandèmia i el confinament conviuen amb el descobriment del primer amor, l’afirmació de la pròpia personalitat i alhora amb el carreró sense sortida d’un matrimoni. L’afany de llibertat allunya i acosta mare i filla.
Amb una barreja d’humor maliciós i candor, les pàgines de Dinou vint  arrosseguen el lector, que hi descobreix unes històries, petites o grans, que són també les seves.

“Soc una friqui que llegeix poesia i algun dia passaré dels stories de l’Insta, dels emojis de fades, del puto mòbil i de tot. Ara baixaré a l’entrada de casa i desinfectaré el pom de la porta amb un poema. L’Art és la salvació” (Cuba)
 “Li he d’ensenyar a la Cuba que, abans d’habitar un altre lloc, ha d’estar ben segura que l’omplirà ella sola. O que l’altre no li taparà la llum de la finestra” (Diana)