Librería La Ploma ELS 7 HABITS GENT ALTAMENT EFECTIVA

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

ELS 7 HABITS GENT ALTAMENT EFECTIVA
Título:
ELS 7 HABITS GENT ALTAMENT EFECTIVA
Subtítulo:
Autor:
COVEY, STEPHEN R.
Editorial:
PAIDÓS IBÉRICA
Año de edición:
2009
Materia
Empresa
ISBN:
978-84-493-2274-7
Páginas:
350
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Consultar disponibilidad
Colección:
26
Idioma:
Castellano
9,90 €

Sinopsis

Gairebé tothom intueix que el seu comportament, tant en el treball com en la seva vida privada, podria millorar en molts aspectes, però molt pocs saben com assolir-ho.

Stephen R. Covey, el anomenat Sòcrates americà, no dóna consells paternalistes, ni es dedica a sermonejar sense raó. El seu mètode és clar i eficient: gairebé un curset dividit en set etapes que el lector haurà d’ assimilar y posar en pràctica pel seu compte, adaptant-les a la seva personalitat i aplicant-les lliurement en tots els àmbits de la seva vida quotidiana.
Per això l’ autor fa servir anècdotes penetrants i significatives destinades a fer-nos reflexionar sobre cadascun dels nostres actes i sobre el mode d’ accedir al canvi, a la veritable pau mental.

El resultat de tot plegat és la construcció d’ una seguretat en hom mateix a partir del desenvolupament del propi caràcter, de la integritat, la honestedat i la dignitat humana necessàries per transformar el nostre univers laboral i íntim en quelcom autèntic i intransferible.

Otros libros del autor