Librería La Ploma GUIA CONFIDENCIAL DEL CAMPAMENT MÉSTIS. PERCY JACKSON

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

GUIA CONFIDENCIAL DEL CAMPAMENT MÉSTIS
Título:
GUIA CONFIDENCIAL DEL CAMPAMENT MÉSTIS. PERCY JACKSON
Subtítulo:
Autor:
RIORDAN, RICK
Editorial:
SALAMANDRA CATALÀ
Año de edición:
2018
Materia
Juvenil
ISBN:
978-84-16310-29-6
Páginas:
176
Encuadernación:
Bolsillo
Disponibilidad:
Consultar disponibilidad
Idioma:
Catalán
12,00 €

Sinopsis

Estimat déu Apol•lo:
Amb tot el respecte, li comunico que la pel•lícula Benvinguts al Campament Mestís no és útil ni edificant, ben al contrari. Per això, els meus amics i jo hem decidit publicar aquest llibre, perquè els passerells tinguin una idea exacta de com és la vida aquí.
Cordialment,
Percy Jackson


En aquesta Guia confidencial del Campament Mestís, el lloc on s'instrueix els semideus grecs, jo mateix i altres semideus t'oferim una perspectiva privilegiada que et permetrà conèixer a fons les instal•lacions, descobrir com són els habitatges dels déus i obtenir informació sobre espais màgics i explicacions sobre tota mena d'activitats.
Però aquesta guia no tracta només d’edificis i llocs, sinó també de les històries dels herois que han considerat el Campament Mestís casa seva o hi han passat de camí cap a destins inexplorats.
I una última cosa: seria una llàstima que no poguessis gaudir de la pel•lícula Benvinguts al Campament Mestís, per això hem intercalat fragments amb anotacions meves.

El teu lleial servidor,
Percy JacksonRick Riordan és l’autor de la reeixida sèrie de novel•les de misteri protagonitzades pel detectiu Jackson Tres Navarre, guardonada amb els premis de més prestigi en el seu gènere. També han gaudit de gran èxit els seus llibres sobre Percy Jackson, el nen que un dia descobreix que és fill d’un déu de l’antiguitat i que té una missió importantíssima per complir. Aquesta sèrie, que va començar com un conte per explicar al seu fill abans d’anar a dormir, està basada en les seves experiències com a professor de mitologia d’infants amb dificultats d’aprenentatge. Els dos primers títols han estat portats al cinema per Chris Columbus, director de les dues primeres entregues de «Harry Potter»