Librería La Ploma LLAVORS DE L'ÀNIMA

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

LLAVORS DE L'ÀNIMA
Título:
LLAVORS DE L'ÀNIMA
Subtítulo:
Autor:
KLEEFELD, CAROLYN MARY
Editorial:
EDICIONS SALDONAR
Materia
Autoayuda
ISBN:
978-84-17611-40-8
Páginas:
200
Disponibilidad:
Disponibilidad inmediata
Idioma:
Catalán
18,00 € Comprar

Sinopsis

Llavors de l'ànima de Carolyn Mary Kleefeld ofereix un guiatge psicològic i emocional expressat en un to més alt —revestit amb tota mena de magnífics colors i expressions mundanals.

Experimenta aquestes «llavors de l'ànima» com a meditacions psicoespirituals i poden produir-te una transformació més gran que moltes hores de teràpia.

—Laura Archera Huxley

El conjunt d'aforismes que integren Llavors de l'ànima, de Carolyn Mary Kleefeld, són un veritable condensat de saber. Però no un saber erudit o llibresc, sinó un saber real, viscut, un saber creat, fruit de la contemplació de l'experiència que té lloc en aquell indret en què el temps cronològic no té cap poder.

Tot aquest procés evolutiu l'ha anat descobrint, fent conscient Carolyn Mary Kleefeld, poeta artista, artista poeta. I, pensant des de si, pensant des de la pròpia experiència, ha escrit un llibre que és un escandall preciós com un tresor i inspirador com una sortida del Sol.

L'art genuí de Carolyn Mary Kleefeld és com els seus aforismes perquè troba la inspiració en el seu esperit net de noses, de condicionants.

—Teresa Costa-Gramunt