Librería La Ploma TRISTOS TRÒPICS

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

TRISTOS TRÒPICS
Título:
TRISTOS TRÒPICS
Subtítulo:
Autor:
LÉVI-STRAUSS, CLAUDE
Editorial:
ANAGRAMA
Año de edición:
2016
Materia
Narrativa de viajes
ISBN:
978-84-339-1539-9
Páginas:
464
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Consultar disponibilidad
Idioma:
Catalán
24,90 €

Sinopsis

Claude Lévi-Strauss, un dels pensadors contempo- ranis més influents, va canviar de dalt a baix la con- cepció que durant bona part del segle XX es tenia de la naturalesa de la cultura, dels costums i de la civilització. Mitjançant el contacte amb societats di- tes primitives, d’Amèrica el Sud, sobretot, i d’Àsia, Lévi-Strauss va confrontar els seus lectors amb es- tadis de la humanitat que necessàriament els por- taven a repensar la validesa de les estructures de les societats occidentals i la influència que sobre ells exercien els esquemes que condicionaven la seva existència individual i col·lectiva.

Publicada el 1955, Tristos tròpics, l’obra que el va convertir en un autor cèlebre, és molt més que un llibre de viatges. A través d’un seguit d’expe- riències viscudes i, sobretot, a través d’una auto- biografia intel·lectual, l’autor tractava de donar res- posta a tot d’interrogants: per què i com s’esdevé etnòleg?, de quina manera s’integren les aventures de l’explorador i les experiències del savi? A mig camí entre la filosofia i la ciència, aquest llibre ens recorda encara avui que és mitjançant el coneixe- ment dels altres que ens podem conèixer més bé nosaltres mateixos.

Amb aquesta edició recuperem un clàssic in- dispensable del segle XX, i un dels primers llibres publicats l’any 1969 per Editorial Anagrama, traduït per Miquel Martí i Pol.

Otros libros del autor