Librería La Ploma VENT D'ARAM

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

VENT D'ARAM
Título:
VENT D'ARAM
Subtítulo:
Autor:
JOAN VINYOLI PLADEVALL
Editorial:
PROA - ENCICLOPEDIA CATALANA
Año de edición:
2015
Materia
Poesía en catalán
ISBN:
978-84-15954-24-8
Páginas:
112
Encuadernación:
Otros
Disponibilidad:
Consultar disponibilidad
Idioma:
Catalán
10,95 €

Sinopsis

Aquesta edició de Vent d’aram s’adreça als lectors que vulguin iniciar-se en l’obra de Joan Vinyoli, un dels autors imprescindibles de la nostra poesia contemporània. Acompanyada d’un estudi preliminar i d’uns complements didàctics, dóna les claus per aprofundir en la visió d’un autor que mai no va distingir entre vida i obra, i que es va lliurar incondicionalment a la creació poètica per satisfer els seus anhels i entrar «en la foscúria que germina».
Vent d’aram és una obra de maduresa, que recull els grans temes de la lírica de Vinyoli: la natura, l’amor, la mort, el pas del temps, el record, la recerca vital, la soledat, el desig de transcendència, el poder de la paraula... A través de cada poema, Vinyoli ens proposa un viatge cap a les fondàries de l’existència, una reflexió sobre el seu sentit i unes disquisicions d’ordre moral.
Estudi preliminar i complements didàctics a cura de Miquel Martín, escriptor i estudiós de l’obra de Vinyoli. Ha publicat diversos articles i estudis sobre el poeta i ha pres part en el II Simposi Internacional Joan Vinyoli. També n’ha divulgat l’obra a través de conferències, recitals comentats i rutes poètiques.