BARRACA

Periòdicament organitzem xerrades i tertúlies a la rebotiga, amb l'objectiu de potenciar el coneixement de la literatura i estimular l'hàbit de la lectura.

Durant l'any programem diverses activitats, relacionades amb la cultura africana i també amb altres temes d'interès general.La rebotiga de LA PLOMA és un espai acollidor, càlid i íntim que us convidem a conèixer, consulteu la nostra  agenda

Durant l'estiu fem una pausa en les nostres activitats, però

us convidem a llegir alguns dels llibres que han aparegut darreraments consulteu la pagina de novetats literaries,n'hi ha que són força interessants

.QUISOM

TERTÚLIES LITERÀRIES AFRICANES

Trobades de LITERATURA AFRiCANA

A LA REBOTIGA DE LA PLOMA

 

 

VINT ANYS DE DEDICACIÓ ALS LLIBRES SOBRE L’ÀFRICA

Va ser el mes de Juny de 1991 quan el fet de participar en la

DIADA CULTURAL AFRO-CATALANA que es va celebrar tot un dissabte en el

Centre Cívic La Sedeta va marcar l’inici de l’especialització africana de La Ploma.

Al llarg d’aquest vInt anys s’ha aconseguit que La Ploma sigui considerada com un referent important pel que fa als llibres de temàtica africana, més de dues mil referències són la prova que s’ha portat a cap una tasca important de recerca pel que fa als llibres de temàtica africana,

Com ja saben els nostres amics i clients en l’espai destinat a l’Àfrica s’hi troben obres de les més diverses matéries: narrativa, contes i tradició oral, antropologia, història, art, viatges, etc., sobretot en castellà, però també en català, francés i portugués.

Ens plau molt poder comunicar als nostres amics i clients aquesta efeméride dels primers 20 anys de la presència d’Àfrica a La Ploma.

PREMI ÀFRICA 2011

  Els de La Ploma estem satisfets, contents i orgullosos, KAFU BA, que és l’entitat que aplega les associacions africanes a Catalunya i dins el marc del festival Barnàfrica 2011, ens ha atorgat el premi Àfrica 2011 en reconeixement a la tasca de difusió i promoció de la cultura i les realitats africanes que va començar fa ja vint anys, el premi ens va ser lliurat el dia 25 de maig coincidint amb el Dia Internacional d’Àfrica.

Pecaríem de falsa modèstia si diguéssim que el guardó és immerescut a la vegada que desmereixeríem el criteri de qui ha considerat que la nostra dedicació havia de ser reconeguda.

Els vint anys de dedicació als llibres sobre Àfrica ens ha proporcionat moltes satisfaccions, la més important ha estat, sens dubte, el fet d’haver aconseguit l’amistat de molts africans que ens han aportat coneixements i valors inherents a la cultura africana.

Esperem poder continuar oferint als nostres amics i clients, durant uns quants anys més, les eines per a poder penetrar en els secrets del complexe món de l’Àfrica misteriosa.

L'HORA DEL CONTE PER A INFANTS 

 Aquesta és una activitat fixa  adreçada als nens petits.

El primer dissabte de cada mes de 12 a 13 h.

Consulteu el calendari !!!

FLASHMES

 

 

 

 

                                                   
                                                 
                                                 
                                         
                                                   
                                                   
                                                   
                                                   
                       
BARRACA
Pàgina principal

Narrativa d'autors africans

Geografia i història

Mapa de situació

Contes i llegendes

Altres matèries

Tradició oral

  Antropologia i religió

Art

La Ploma us recomana

Viatges

  Tertúlies i activitats