Librería La Ploma BIBLIA. BIBLIA CATALANA INTERCONFESSIONAL

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 Artículos

En total 0,00 €

BIBLIA
Título:
BIBLIA. BIBLIA CATALANA INTERCONFESSIONAL
Subtítulo:
Autor:
VARIOS AUTORES
Editorial:
EDITORIAL CLARET, S.A.
Año de edición:
2011
Materia
Religión
ISBN:
978-84-9805-468-2
Páginas:
2208
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Consultar disponibilidad
Colección:
SIN COLECCION
Idioma:
Catalán
9,95 €

Sinopsis

La Bíblia. No necessita presentació. És el llibre dels llibres. Es troba a l’arrel del nostre art i de la nostra literatura. Potser és el llibre més globalitzat, més present a tot el món.
Catalana. És una traducció al català, feta amb criteris científics, en llenguatge planer i expressiu.
Interconfessional. És una traducció feta per un equip de biblistes de diferents denominacions (confessions) cristianes: catòlics, reformats… a partir de les llengües originals, aprovada per la Conferència Episcopal Espanyola i que té el suport de les Societats Bíbliques Unides i diverses entitats evangèliques catalanes.
I per primera vegada, a l’abast de tots els lectors i lectores en llengua catalana, en un format popular, a un preu assequible i amb les magnífiques il·lustracions del pintor i dibuixant Perico Pastor.
«La Bíblia ha sobrepassat els límits estrictes de la seva àrea natural d’influència, i s’ha convertit en un text sense fronteres, ni físiques ni mentals»
Armand Puig
«La Bíblia és memòria col·lectiva, és testimoni d’una voluntat de ser i de progressar, sostinguda al llarg dels segles».
Agustí Borrell
«Europa no és comprensible sense la Bíblia, si bé la força d’expansió de les narracions i de les idees bíbliques ha implicat tots els continents»
Rafael Argullol